אוכל
תמונת AVI׃ mako

פילה לברק עם במיה ברוטב ג'לי סוביניון בלאן על סלט ירוק

מנה יצירתית קיצית ורעננה לדג עסיסי ביותר- הלברק! אושר מובטח בכל ביס וביס

אוליביה פארתי | מאסטר שף | פורסם 30/06/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 2.5 2 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

שמן זית

תימין

2 פילה לברק

במיה

פטרוזיליה

בזיליקום

כוסברה

נענע

ענבי מאכל לבנים

ג'לטין

 

אופן ההכנה:

1 אופים את פילה הלברק כ- 12 דקות בתנור על 155 מעלות.

2 מטגנים את הבמיה בשמן זית כ 20 דקות.

3 מערבבים את עשבי התיבול והענבים בקערה ומוסיפים לימון ושמן זית לפי הטעם.

4 מכינים ג'לי לפי הוראות היצרן ומוסיפים חצי כוס סובניון בלאן ועלה של תימין.

5 מגישים בתוספת חצי לימון ומזלפים שמן זית.