אוכל
תמונת AVI׃ mako

דניס מאודה עם פטריות טריות וגבינת רוקפור

מנה שכולה עדינות ואנינות. בואו לתת ביס בדג שפשוט יימס לכם בפה

רוית מטרסו | מאסטר שף | פורסם 11/07/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4 10 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

1 דג דניס

1/3 כוס שמן זית

מלח ופלפל שחור

3 פטריות חורש גדולות

6 פטריות שמפיניון פרוסות

50 גרם גבינת רוקפור

צילי אדום טרי קצוץ לקישוט

אופן ההכנה:

1 מורחים את הדג בשמן זית, ממליחים ומפלפלים.

2 במחבת חמה מטגנים את הפטריות במעט שמן זית. לאחר 2 דקות מוציאים לקערה עם כל הנוזלים.

3 מוסיפים לאותה מחבת שמן זית, ומפוררים פנימה את הגבינה. ברגע שהגבינה נמסה עם השמן מחזירים פנימה את הפטריות לדקה נוספת. מצננים.

4. מניחים 3 כפות מתערובת הפטריות על נייר כסף, וממלאים את בטן הדג ב-2 כפות נוספות מרוטב הפטריות. יוצרים ארובה מנייר כסף, ואופים בתנור למשך 12 דקות.

5 לאחר שהדג נעשה למידת הצורך מגישים על צלחת עם רוטב הפטריות הנותר.

סימון תזונתי עבור כל המתכון:

קלוריות

1136 אנרגיה

חלבונים 120 גרם
פחמימות 17 גרם
שומנים 65 גרם

לטבלה המלאה

הערכים התזונתיים באדיבותערכים תזונתיים למתכוןעלולה להיות סטייה בנתונים