תמונת AVI׃ mako
גלילות סינטה עם חזה אווז על טחינה אדומה
לא תאמינו כמה זה פשוט לעשות את עצמכם מבסוטים מעל הראש. מתבלים, מגלגלים, מטגנים ומתפנקים
סימה איפרגן ואליהב שאשון | מאסטר שף
| פורסם 07/09/11
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (2 מנות):
לגלילות
5 פרוסות רחבות של אווז מעושן
5 פרוסות סינטה דקות
פלפל
שומר שלם פרוס
שמן זית
מעט סוכר
2 תפוחי אדמה חתוכים לרצועות (צ'יפס)
שמן לטיגון עמוק
לטחינה
מים
מלח
טחינה גולמית
להגשה
עגבנייה פרוסה
פלפל גרוס
אופן ההכנה:
1 מטגנים במחבת את פרוסות האווז המעושן עד הזהבה.
2 מגלגלים לתוך חתיכות הסינטה את האווז.
3 מטגנים את הגלילות במחבת פסים (רצויי בשומן שנשאר ממחבת האווז), מתבלים רק בפלפל (משום שהאווז מלוח).
4 על אותו מחבת פסים צולים את השומר ובוזקים עליו שמן וסוכר.
5 בסיר שמן עמוק מטגנים את הצ'יפס.
6 בקערה נוספת מכינים טחינה: מערבבים את מרכיבי הטחינה בקערה.
7 ההגשה: מסדרים בצלחת את כל המרכיבים, מוסיפים את העגבנייה, בוזקים מעל הכל טחינה ופלפל גרוס.