אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

תבשיל מש ואורז

אחת הקטניות הכי סימפטיות שיש, היא עשירה בחלבון וברזל ומהווה תחליף מצוין לבשר

משה ששון | null | פורסם 07/06/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.7 65 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

חצי כוס מש, שהושרתה שעתיים במים חמים

כוס אורז

מלח ומעט פלפל שחור

6 שיני שום קצוצות

מעט כמון (כחצי כפית)

מעט שמן זית

אופן ההכנה:

1 מבשלים את שעועית המש בסיר עם מים רותחים כעשרים דקות, להתרככות. מסננים.

2 מטגנים את האורז במעט שמן זית. מוסיפים את המש, מלח ופלפל ושתי כוסות מים. מביאים לרתיחה ומבשלים 20 דקות.

3 בינתיים מטגנים את שיני השום במחבת עם שמן זית ומוסיפים את הכמון.

4 מוסיפים לתבשיל האורז והמש, מערבבים ומגישים.