כיסונים במילוי חזה עוף
כיסונים פשוטים ומופלאים לצד רוטב חמצמץ שמעצים את כל החוויה
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיבינוני
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (4 מנות):
לכיסונים
300 גרם קמח לבן
200 מ"ל מים רותחים
4 כפות שמן תירס
2 כפות קורנפלור
שמן לטיגון
למלית
300 גרם בשר טחון לבחירתכם
1 כוס כרוב קצוץ
2 שיני שום קצוצות
1 ביצה
1 כפית צ'ילי יבש
לרוטב
2 כפות חומץ אורז
מעט צ'ילי יבש
רוטב סויה לפי הטעם
אופן ההכנה:
כיסונים
1 מנפים בקערה את הקמח ומוסיפים את המים הרותחים, מערבבים בזהירות, מוסיפים את השמן ולשים עד לקבלת בצק אחיד.
2 מפזרים את הקורנפלור על משטח עבודה ולשים את הבצק כ-5 דקות. יוצרים נקניק ופורסים לכ- 20 פרוסות זהות.
3 משטחים כל פרוסה לעיגול ומרדדים עם מערוך.
מלית
מערבבים את כל החומרים של המלית, טועמים ומתקנים תיבול.
הרכבת הכיסונים
1 במרכז כל עיגול מניחים מעט מהמלית, מורחים את הקצוות במים ויוצרים שקיות קטנות.
2 מטגנים במחבת מכל הצדדים עד לקבלת צבע חום בהיר. ניתן לאדות בכלי מתאים בין 7-8 דקות.
3 מגישים את הכיסונים חמים בליווי הרוטב (מערבבים את מרכיביו בקערה).