אוכל
תמונת AVI׃ mako

כיסונים במילוי חזה עוף

כיסונים פשוטים ומופלאים לצד רוטב חמצמץ שמעצים את כל החוויה

ג'ניפר סאני | מאסטר שף | פורסם 24/08/11 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.6 14 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

לכיסונים

300 גרם קמח לבן

200 מ"ל מים רותחים

4 כפות שמן תירס

2 כפות קורנפלור

שמן לטיגון

למלית

300 גרם בשר טחון לבחירתכם

1 כוס כרוב קצוץ

2 שיני שום קצוצות

1 ביצה

1 כפית צ'ילי יבש

לרוטב

2 כפות חומץ אורז

מעט צ'ילי יבש

רוטב סויה לפי הטעם

אופן ההכנה:

כיסונים

1 מנפים בקערה את הקמח ומוסיפים את המים הרותחים, מערבבים בזהירות, מוסיפים את השמן ולשים עד לקבלת בצק אחיד.

2 מפזרים את הקורנפלור על משטח עבודה ולשים את הבצק כ-5 דקות. יוצרים נקניק ופורסים לכ- 20 פרוסות זהות.

3 משטחים כל פרוסה לעיגול ומרדדים עם מערוך.

מלית

מערבבים את כל החומרים של המלית, טועמים ומתקנים תיבול.

הרכבת הכיסונים

1 במרכז כל עיגול מניחים מעט מהמלית, מורחים את הקצוות במים ויוצרים שקיות קטנות.

2 מטגנים במחבת מכל הצדדים עד לקבלת צבע חום בהיר. ניתן לאדות בכלי מתאים בין 7-8 דקות.

3 מגישים את הכיסונים חמים בליווי הרוטב (מערבבים את מרכיביו בקערה).