אוכל
צילום׃ צביקה מאיר, ידיעות ספרים

בואיקוס מגבינה בולגרית ושמנת

חטיף גבינה טעים ופריך

| מועצת הבקר והחלב | פורסם 30/06/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.2 19 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

200 גרם חמאה
1/2 ק"ג קמח
1 מכל גבינת קוטג`
1 מכל שמנת חמוצה
2 ביצים
250 גרם גבינה בולגרית, מפוררת
כ - 50 גרם גבינת פרמזן, או קשקבל, לגירוד מעל המאפה

אופן ההכנה:

1 מפוררים את החמאה בקמח במעבד מזון, ומוסיפים את כל החומרים, חוץ מהפרמזן.

2 קורצים בידיים עיגולים בגודל אגוז מלך, או מרדדים וקורצים עיגולים מדויקים בכוס. בוזקים על העיגולים גבינת פרמזן או קשקבל מגוררת, ושמים בתבנית משומנת.

3 מחממים תנור ל - 180 מעלות צלזיוס (חום בינוני- גבוה) ואופים 50 דקות, או עד שמשחים ומזהיב.