אבי לוי, עמנואל רוזנצוייג, אליהב שאשון ושי סרמני עצרו את ההכנות לקראת חצי הגמר של מאסטר שף כדי לספר לנו מה הוא המתכון שהם הכי אהבו העונה. אם גם אתם רוצים לספר לנו על מתכון שהרשים אתכם במיוחד, טקבקו ושתפו את כולם
מאסטר שף | פורסם 09:00 20.09.11
עמנואל. יצא לתאילנד וחזר עם מנות קרב|תמונת AVI: makoעמנואל רוזנצוייג
מנה נוספת אותה אני רוצה לציין היא הרביולי המתוק ממשימת ההדחה של מנות הקרב. למרות כי על פניו נדמה היה שאין הרבה אפשרויות לבישול, בסופו של דבר נוצרה מנה שהרשימה את השופטים".
אבי. זיכרון מתוק מחזה האווז|תמונת AVI: makoאבי לוי
"אני זוכר היטב את המשימה של חדר החושך. לא ידעתי אילו חומרי גלם בחרתי, ובסופו של דבר התברר שאלו מוצרים שאף פעם לא עבדתי איתם.
בסופו של דבר הצלחתי להכין חזה אווז ברוטב חמוץ מתוק, והתוצאה הייתה טעימה.היה גם כיף להכין את המנה למרות שלא הכרתי את המוצרים.
במבט לאחור אני מאוד שמח על ההזדמנות הזו שקיבלתי, ומכך שמעז יצא מתוק".
אליהב. נכנס עמוק אל חומרי הגלם|תמונת AVI: makoאליהב שאשון
במילים אחרות, זה היה בשבילי שיעור בעומק בחומרי גלם, שיעור שכל אדם שנכנס לבשל ישכיל ממנו. המשימה הזו לימדה אותי שכל סוג של אוכל מתחיל ראשית בחומרי גלם מובחרים, ורק אחר כך מגיע כל השאר".
שי. הסמוסה שהרשימה את השופטים|תמונת AVI: makoשי סרמני
את המנה אילתרתי במקום, כך שחששתי רבות ממה שעומד לצאת. התוצאה הייתה מושלמת מבחינתי ואפילו זכתה למחמאות גדולות מצוות השופטים וכן מאנשים שניסו את המתכון בבית".