עמנואל רוזנצוייג
"המנות אותן אני זכור לטובה הן אלו אשר בישלתי יחד עם אליהב במשימת הזוגות מסביב לעולם. המטרה הייתה להכין מנות בסגנון תאילנדי, ובחרנו לבשל עוף בחלב קוקוס וקארי וסלט פירות תאילנדי. מלבד העובדה שנהניתי מהתהליך ההכנה עצמו, התוצאה יצאה מופלאה בעיניי.
מנה נוספת אותה אני רוצה לציין היא הרביולי המתוק ממשימת ההדחה של מנות הקרב. למרות כי על פניו נדמה היה שאין הרבה אפשרויות לבישול, בסופו של דבר נוצרה מנה שהרשימה את השופטים".
אבי לוי
"אני זוכר היטב את המשימה של חדר החושך. לא ידעתי אילו חומרי גלם בחרתי, ובסופו של דבר התברר שאלו מוצרים שאף פעם לא עבדתי איתם.
בסופו של דבר הצלחתי להכין חזה אווז ברוטב חמוץ מתוק, והתוצאה הייתה טעימה.היה גם כיף להכין את המנה למרות שלא הכרתי את המוצרים.
במבט לאחור אני מאוד שמח על ההזדמנות הזו שקיבלתי, ומכך שמעז יצא מתוק".
אליהב שאשון
"המנה האהובה עליי וזו שאני זוכר הכי טוב היא זו שהכנתי במהלך משימת העגבניות: עגבניות עטופות בבצק במילוי מטבוחה חריפה ואנשובי. זו מנה שבמהלך הכנתה נכנסתי הכי עמוק אל חומר הגלם ואל כל מה שהם מייצגים עבורי, ולמעשה הלבשתי את העגבנייה מחדש.
במילים אחרות, זה היה בשבילי שיעור בעומק בחומרי גלם, שיעור שכל אדם שנכנס לבשל ישכיל ממנו. המשימה הזו לימדה אותי שכל סוג של אוכל מתחיל ראשית בחומרי גלם מובחרים, ורק אחר כך מגיע כל השאר".
שי סרמני
"המנה אותה אני זוכר היטב ואותה גם נהניתי להכין היא מנת הסמוסה גזר שהכנתי במשימת הדיוקן האישי.
את המנה אילתרתי במקום, כך שחששתי רבות ממה שעומד לצאת. התוצאה הייתה מושלמת מבחינתי ואפילו זכתה למחמאות גדולות מצוות השופטים וכן מאנשים שניסו את המתכון בבית".
>> ומה המנה שאתם זוכרים מהעונה? שתפו אותנו ברכיב הפייסבוק
מאסטר שף, חצי הגמר, רביעי בשעה 21:00