שמונה מתמודדים בלבד נותרו בנבחרת מאסטר שף, והשופטים כבר לא מרחמים על אף אחד. כדי לבדוק איך הם מסתדרים אחד עם השני תחת לחץ, התחלקו הבשלנים גם הפעם לזוגות וקיבלו קופסת הפתעות עם 20 מרכיבים. כל זוג היה צריך לבשל לא פחות מ-3 מנות, כאשר שני הזוגות המצטיינים עברו אוטומטית לשלב הבא והאחרים למשימת הדחה.
עמנואל רוזנצוייג ואיריס כספי בישלו פרידה מטוגנת על סלסה מנגו, טונה צרובה עם תרד ונקטרינות לצד טחינה ווניל ומנה עיקרית של סינטה עגל וחזה אווז על ראגו ירקות ברוטב מרווה. השופטים אהבו את התוצאה, והעבירו אותם למרפסת בלי הרבה ספקות.
אבי לוי ושי סרמני חוו קצת יותר קשיים. הם בחרו לבשל מרק פטריות עם תפוח אדמה וחזה אווז, סינטה עגל על לביבת תרד ובצל והשתמשו בדג לצורך הכנת פרידה על מנגו לצד קציצות טונה ברוטב נקטרינה וטחינה.
מולם, בישלו יחד אליהב שאשון וסימה איפרגן סביצ'ה טונה עם נקטרינה, גלילות סינטה עם חזה אווז על טחינה אדומה וגם פרידה לצד מנגו, תרד ופטריות. אחרי דיון לא פשוט החליטו השופטים שזה לא מספיק, ואליהב וסימה נאלצו לבצע משימת הדחה.
הזוג המצטיין של הערב, גילי הלפטק ויוסי אזולאי, בישלו פרוסות סטייק סינטה על קרם תפוח אדמה וקונפי שום, רביולי טונה אדומה במילוי פרידה וסלסלת פירות ופסטה עם תרד, פטריות, אווז מעושן ועגבניות צלויות.
משימת ההדחה: הסופלה המושלם
אין דרך טובה יותר לסיים את הערב מאשר קינוח שוקולד ששמו הולך לפניו. הפעם היה זה "הסופלה המושלם" שאתגר את המועמדים להדחה, וחלקם הודו שאף פעם לא תיארו לעצמם שמדובר במתכון תובעני כל כך.
>> רעבים ומבולבלים? הנה כל המתכונים של מאסטר שף