המנה של קארין שמואלי: פילה דניס בציפוי קרקרים ועשבי תיבול
דג מעולה, ציפוי ירוק, קריספי וטעים, ומתחת להכל פירה נימוח מחוזק בחרדל. כיף גדול
המנה של רוני חן: צלעות טלה בעשבי עם פירה פירורים וקרם כרובית ווסאבי
מנה חגיגית, כמעט מלכותית, לבשלנים משקיענים. התשבחות יעופו לכל עבר, באחריות
המנה של גיא יעקב: אימאם בילאדי (חציל עם בשר טחון)
שעה אחת, ויש לכם מנה מיתולוגית של בשר וחצילים, עם עוד המון הפתעות ודברים טובים. שווה!
המנה של ג'ניפר סאני: גלילות חצילים במילוי בשר וצנוברים
מגישים עם טחינה ירוקה וסלט חמצוצים פשוט ומקורי, ומתענגים על כל ביס
המנה של רבקה סיידה: פסטה ביתית בשמנת וסלמון
אם חשבתם שלהכין פסטה טרייה אמיתית זו טירחה גדולה, אז זהו שלא! בואו ללמוד איך עושים את זה מושלם בחצי שעה
המנה של איריס כספי: ריזוטו עם פטריות פורצ'יני
מנה איטלקית עדינה ומהממת שאמנם דורשת סבלנות, אבל יוצאת טעימה בהתאם. מוכנים להתחיל לערבב?
המנה של גל חונן: טיול שורשים ירושלמי
אומרים שתמונה שווה אלף מילים ומנה כזו יפיפייה שווה את כל הטירחה שבעולם. פשוט קומו ותתחילו לבשל
מיליון טעמים שמשתלבים זה בזה לכדי הרמוניה מופלאה. שומרי כשרות שימו לב, המתכון הזה ממש לא בשבילכם
המנה של סולנג' נווה: משמשים ממולאים בבשר כבש
אנו ממליצים להתרחק מהמיטבח כי לא תוכלו לעמוד בריחות המדהימים שיצאו ממנו. כדאי מאוד לחכות עד שזה מוכן
>> גם אתם מבשלים? אולי תזכו בקניות לחמש שנים על חשבוננו
מאסטר שף, ימי חמישי בשעה 21:00