איריס כספי הביאה איתה לאודישנים של מאסטר שף מנה מהבית - שנמצא באיטליה. "אני בת 39, מהרצליה פיתוח. נולדתי במילאנו, ומשם המשפחה עברה לארצות הברית. עשיתי תואר שני במינהל עסקים בבוסטון, ובשנת 2000 עשיתי עלייה לארץ", היא מספרת. "בבוקר אני משתדלת לעשות את העבודות שלי בעיצוב פנים, ואז אני משחקת טניס עם מאמנת, נפגשת המון עם חברות בבתי קפה ועושה חיים...".

"המנה שהכנתי היום, ריזוטו פונגי פורצ'יני, מזכירה לי נורא את זכרונות הילדות שלי. גם הילדים שלי מאוד אוהבים את המנה הזו. אני באתי לאודישנים כי תמיד הבישול היה תחביב ובכל פעם שבישלתי לחברים או משפחה הם אמרו לי שאני חייבת להיות במאסטר שף. אם אתקדם בתכנית, אולי אעשה את זה באופן מקצועי", אמרה לשופטים.

לאחר שלב הטעימות, התעוררה בשולחן השופטים מחלוקת - הציר בו השתמשה איריס הוכן מאבקה. "הייתי רוצה שתקטפי את הטעם הזה מהעצים", אמר אייל שני, "אבל אני חושב שזה ריזוטו מושלם". לעומתו, יונתן פחות התלהב: "אני מסכים לגבי הסמיכות של הריזוטו, אבל אני לא יכול לוותר על הטעם הקשה של האבקה שנשאר לי בפה".

גם מיכל חשבה ככה, ועוררה ויכוח סוער עם אייל. איך הסתיימה המחלוקות? צפו באודישן המלא.

>> גם פרידה ותותי רואות מאסטר שף, ויש להן מה לומר

מאסטר שף, חמישי בשעה 21:00