דוד שמשון, בן 49 מרעות, הוא לא רק מנכ"ל חברת מחשבים ואבא לשלושה ילדים אלא גם צלם. אבל הדבר המעניין הוא שלא מדובר בצילום קונבציונאלי, אלא בצילום עירום המערב קשירות. איך זה קשור לאוכל? מאוד פשוט: "אני הולך להכין משהו שמשקף את מי שאני", הוא אומר. "זה סוג של בלילה ממולאת בצנוברים ותרד, עוטף אותה אחר כך בשנקין ומשתמש בחוט כדי לקשור את הרולדה במקום".

"זה אחד הדברים שלמדתי והתמחתי בהם גם בארץ וגם בחו"ל: טכניקות של קשירות", ממשיך דוד. "מדובר ביכולת לעבוד עם חבלים ולייצר אסתיקה, וכמובן היכולת לראות גם בקשר משהו יפה", סיפר לפני שנכנס לאודישן.

"התחלתי בתור צלם נוף והגעתי לסוג מסוים של צילום פטיש - התחום בו אני מתעסק נקרא בונדג'", חשף בפני השופטים. בהמשך גילה אייל שני התעניינות בתחום של דוד, והוא וחיים אף תהו מי הן הנשים שרוצות להיקשר: "אני לא יוצר איתן קשר, הן רובן מגיעות אליי כדי לחוות את החוויה", הוא עונה.

האם הקשירות של דוד ותחום העניין שלו יעזור כדי לעבור את המבחן הראשון? ביום חמישי נגלה.

>> הבונדג' עשה לכם חשק לבשל? שלחו לנו תמונה ואולי תטוסו ללונדון

מאסטר שף, ימי חמישי בשעה 21:00