מיד בסיום שלב האודישנים נכנסו 50 המתמודדים שקיבלו מהשופטים סינר אל שלב מחנה האימונים, ושם נאלצו לעמוד בסטנדרטים אחרים לגמרי. "המשימה הייתה מלחיצה", מודה ג'ניפר סאני. "קיבלנו סוג של פרודוקט ממנו היינו צריכים להתחיל את המנה", מגלה קארין שמואלי, "וזה התחיל טוב. אבל בחמש דקות האחרונות לא כל כך, ולא ברור למה כי זו מנה שאני עושה בכל יום חמישי בבית ואני יכולה להכין אותה מתוך שינה".
גם המתמודדת איריס כספי הייתה שם, והתחושות שלה דווקא היו אופטימיות יותר: "הלך לי בסדר גמור. זו מנה שגדלתי עליה, ואני מקווה שהגם השופטים יאהבו את זה". אז מה סיכויי ההצלחה? "אי אפשר לדעת מה כל אחד מהשופטים יאהב", מודה קארין. "יונתן הוא לא חיים, וחיים הוא לא אייל וזה נראה כאילו לקחו אותם ממקומות שונים וחיברו אותם יחד".
"הם באמת מנסים ללמד, לייעץ ולהרגיע תוך כדי הבישול", מוסיפה ג'ניפר, "וזאת המטרה. באנו כדי ללמוד, להתנסות ולהצליח". יוסי אזולאי מסכים: "הם ניגשים למנות ותמיד שופכים אור חדש. זה היופי בבישול. אם במוזיקה יש קטגוריות, אז בבישול יש הרבה יותר רבדים וז'אנרים", הוא מסביר.
אז מה באמת חושב עמנואל הטייס על האוכל בטיסות של אל על, מה השאיפה של כל אחת מהבנות שהשתתפו במחנה האימונים ומה למד זהר ארנון בן ה-83 מהתחרות? צפו בהצצה בלעדית אל מחנה האימונים של מאסטר שף.
רוצים לדעת מי נכנס לנבחרת? מאסטר שף, רביעי וחמישי בשעה 21:00