גילי הלפטק, בת 29 מירושלים, היא סטאז'רית לרפואה שרק חיכתה כל השנים להגשים את החלום ולהפוך את תחביב הבישול למשהו רציני יותר. "בגיל 20 חלפה בראשי המחשבה ללכת ללמוד בישול, אך אז לא מאוד התלהבו מהרעיון במשפחה. הם תמכו בכך שאלך ללמוד רפואה ואשאיר את הבישול כתחביב לעצמי, למשפחה ולחברים אבל אולי 'מאסטר שף' תתן לי הזדמנות להוציא החוצה את האהבה האמיתית שלי", היא אומרת.
בפני השופטים סיפרה גילי על תחום ההתמחות אותו היא מתכננת לעצמה - הדמיה פולשנית - ועוררה תהיות רבות: "הדמיה עוד מילא, אני יכול לשאת", הודיע אייל שני, "אבל פולשנית? מה גורם לבחורה לעבוד בהדמיה פולשנית?", תהה. "אני מאוד אוהבת את התחום הזה של רדיולוגיה", ענתה בפשטות גילי.
"אוכל בשבילה הוא תשוקה. כמו שיש לי אהבה לגלות דברים חדשים גם בתחומים אחרים, זה מה שאני עושה עם אוכל. אני חושבת על איזשהו רעיון ושילוב של טעמים, ואני מנסה כדי לראות אם זה עובד. לפעמים אני מקבלת דברים מדהימים, כמו שאני חושבת שקיבלתי במנה הזו: קובניה של לוקוס ובורגול, על יוגורט נענע, עגבניות וצימוקים", הסבירה גילי.
אז האם השופטים יחשבו כמוה, ומה גרם לאייל שני לטעון כי מדובר במנה הכי טובה שהייתה במאסטר שף אי פעם? צפו באודישן המלא.
>> גם אתם מתגאים במנה מנצחת שלכם? שלחו לנו ואולי תזכו בסדנה עם המאסטרים
מאסטר שף, רביעי וחמישי בשעה 21:00