mako
פרסומת

מתמודדת הריאליטי משתפת: "קיבלתי תגובות זועמות"

בין אם אתם מאמינים בחוק שלוש השניות או לא, כנראה שגם אתם תחשבו פעמיים אם יגידו לכם שהכינו לכם את האוכל על הרצפה. כך גם נראו התגובות לאודישן של הדס בנדל, שרידדה אטריות בשיטה מסורתית וחטפה אש. בריאיון היום (ו') היא שיתפה על תגובות הצופים, הרגע בו נשברה והמנה לה תמרה אהרוני חיכתה בקוצר רוח

דסק קשת 12
mako
פורסם: | עודכן:
הדס בנדל
הדס בנדל | צילום: אינסטגרם
הקישור הועתק

מבחן הכניסה של הדס בנדל ב"מאסטר שף" הרים לא מעט גבות, בעיקר בגלל ההחלטה שלה לרדד בצק על הרצפה. הבשלנית, שהמשיכה מאז להרשים את השופטים בתוכנית (פרק חדש מחר, שבת, אחרי החדשות, קשת 12), גרמה לכמה מהצופים לכעוס על השיטה החריגה. בריאיון לגלית גוטמן ואילנית ולוי היא שיתפה על התגובות שקיבלה על האודישן, רגע השבירה באחת המשימות וקיבלה מתמרה אהרוני את המחמאה האולטימטיבית.

"קיבלתי ממש תגובות זועמות", חשפה בנדל לאחר שבאודישן שלה רידדה את הנודלס שהכינה על הרצפה. היא הסבירה שהכל נבע מפער תרבותי: "הכנתי ראמן והאטריות הן בהידרציה באחוז של מים מאוד נמוך, הן מאוד קשות ולרדד אותן עם הידיים הציפוריות שלי אני פחות מצליחה. הייתי צריכה לעמוד על קרש עם נייר אפייה מתחת, זו שיטה מסורתית וידועה, לא אני המצאתי. עשיתי את זה בצורה מאוד היגיינית, מין הסתם לא האכלתי את השופטים אטריות שהיו על הרצפה. גם אני, כשראיתי את השיטה הזו בפעם הראשונה הופתעתי, אבל לומדים לקבל את התרבויות השונות ולאמץ אותן לחיקינו".

בנדל סיפרה על מה שחוותה במשימת הקפה, שבמהלכה היה לה רגע שבירה: "הייתה דרמה גדולה, אני חושבת שלא רואים על המסך כמה שהדרמה שחוויתי הייתה גדולה. לעמוד במשימת ההצטיינות עבורי, זה היה הדבר הכי חשוב בעולם, להוכיח לעצמי שאני ראויה, טובה, שיש לי מקום בין כל שבעת המופלאים האחרים שהתמודדו על המשימה. אני בטעות שמתי קורנפלור בבצק ואז יותר מאוחר, כשהכנתי את המלית, היא גם הפכה לחביתה. אז שמתי מלית חדשה ובטעות שמתי אבקת סוכר במקום קורנפלור, אותה טעות רק הפוך".

הבשלנית מגדירה עצמה כפרפקציוניסטית, דבר שיכול גם להיות לרועץ: "הרגשתי שכל מנה שהגשתי לשופטים התנצלתי, ממש הייתי בהתנצלות כנה, הרגשתי שלא עשיתי את הכי טוב שלי. כל פעם מחדש הופתעתי שהשופטים לא ראו עין בעין עם הדעה שלי. אני לא מאמינה בכלל שהגעתי לאן שהגעתי, קשה לי מאוד לקבל את זה, אז הייתי בחוויית הודיה מאוד גדולה על כל משימה שהצלחתי לעבור. חלק בהצטיינות וחלק פשוט עליתי למרפסת ישר, טפו טפו לא יצא לי עד כה לחוות משימת הדחה".

פרסומת

בנדל הגיעה לריאיון עם המנה שהכינה במשימת הקפה, טארט חמאה חומה, ותמרה אהרוני לא יכלה לעמוד בזה: "אני עוד מהפרק ששודר מחכה לזה", אמרה ודיברה על מנה נוספת שהרשימה אותה מאותו פרק: "יובל (רוזן) שידכה בין קפה וגזר צלוי, שזה העיף לי את המוח, היא דיברה על טעמים אדמתיים, בחיים לא הייתי חושבת על זה. אני גם מסכימה עם כל מילה של אייל שני, גזרים צלויים יש בהם איזו חדגוניות מסוימת, הקפה בא ונתן סיבה למה להיות גזר צלוי. היא הצליחה לעשות מזה משהו כל כך מגניב, שאף על פי שהיא לא הגיעה למספר הנקודות הנדרש, היא קיבלה סיכת הצטיינות".

במשימת הסאונד, בלטה לאהרוני ההחלטה של צחי מסאס ללכת על ראמן: "הוא בחר סאונד אחר מכל שאר המתמודדים, כולם עשו קראנץ' והוא עשה מרק ראמן, זו מחשבה מאוד יצירתית. הוא הצליח לעשות ראמן בשעה ורבע, זה צירים שבדרך כלל מתבשלים 24, 48 שעות, את רואה את זה ולי מתכווץ הלב, שלא יאכלו אותו על זה שהראמן שטוח, שאין לו מספיק טעם. אבל השופטים עפו על זה, זה אומר שהוא באמת הצליח לעשות ראמן טוב, את יודעת שאבא שלי, לא מתעסקים איתו בראמן, הוא לא חוסך".