רוצים גלידה? אבל ביתית. אין לכם מכונה? מחפשים פתרון? אנחנו נשמעים כמו פרסומת אז נפסיק. אחרי שצפינו בטעימה העיוורת והמוצלחת של משה קונס ב"מאסטר שף" (הערב, שלישי אחרי החדשות), שהכין גלידת קארי היינו חיביים לבדוק את הטרנד בעצמנו. ככה תכינו גלידה בייתית בפחות מ-10 דקות.
"אני הולך לעשות טריק מ'יוטיוב' של להכין גלידה ב-5 דקות עם קרח, מלח גס ושקית בתוך שקית. כל מה שעובד ביוטיוב עובד גם במציאות אתם לא יודעים? תראו זה ממש גלידה". אמר המתמודד משה קונס וצדק? גלשנו ביוטיוב ומצאנו סרטון הדרכה מושלם, ככה תעשו את זה.
מצרכים:
חצי כוס חלב
חצי כוס שמנת
רבע כוס סוכר
חצי כפית תמצית וניל
כוס מלח גס
קרח
אופן ההכנה:
1. מוסיפים את החלב, השמנת, הסוכר, ואת תמצית הוניל לכוס או לשקית זיפ-לוק ומערבבים היטב.
2. בשקית זיפ-לוק נוספת שמים קרח ומלח גס, בתוכה שמים את השקית עם המרכיבים וסוגרים היטב.
3. עטפו את השקיות במגבת ושקשקו במשך 5 דקות.
זהו, תהנו.