אבטיח סנדוויץ': כשאוכלים אבטיח ובולגרית ביחד, היחס הוא 2:1 לטובת האבטיח, כלומר על כל ביס בולגרית לוקחים שניים של אבטיח. בכריך הבא האבטיח מחליף את הלחם ושומר על יחס הטעמים, ופתאום מנת נשנושים יכולה להפוך למנה ראשונה שמגישים בארוחת ערב לחברים.
קובייה בולגרית: ואם כבר באבטיח עסקינן - עכשיו כבר עלינו לרמת הקושי הגבוהה ביותר שצמד האבטיח-בולגרית יכול להגיע אליה: בניית קובייה הונגרית. זאת מנה שמכינים כשרוצים לעשות רושם ממש רציני. צריך רק זוג ידיים שיודעות לחתוך מדויק.
פאי נקטרינות עם קרם אגוזים: קל מאוד לקנות אותנו - תנו לנו בצק פריך, קרם עשיר ומעל פרוסות דקיקות של משהו (במקרה הזה נקטרינה), אנחנו שלכם. ואם זה כל כך יפה - אז בכלל.
טורט תותים וקצפת ללא קמח: לא רק שהעוגה הזאת פשוטה להכנה, טעימה ויפה, היא אפילו מתאימה לצליאקים במשך כל השנה. אפשר להשתולל ולמלא את הטורט במה שבא לכם.
קינוח מעוצב בצלחת של יוני וגל: סיפור מהמם שמתחיל בעוגיות שוקולד ונגמר בכיפת קרמל. ומה באמצע? הקצפה, קיפול, קרם וניל ועוד הפתעות.