אנחנו בטוחים שרובכם גדלתם עליהן: הן טעימות, מרשימות, מלאות בטעמים והכי חשוב? הן מנצחות את כל הטרנדים הזמניים. כן, אנחנו מדברים על הרולדות והגלילות השונות, בין אם מתוקות ובין אם מלוחות. רגע לפני שחמישה ממתמודדי "מאסטר שף" (הערב אחרי החדשות, קשת 12) יצאו לקרב במשימה ההצטיינות, ויעמדו בפני אתגר המנות המגולגלות, הגיע הזמן לעשות כבוד למנות עליהן כולנו גדלנו, ואלו שלא, חיכו ללכת לאכול אצל החברים.
רולדת בצק עלים עם בשר
המנה שהולכת להולכת להרים לכם את ארוחת החג הקרבה: מתכון מושלם של האחת והיחידה, סמדי בומבה, לרולדת בצק עלים פריך במילוי בשר טחון עסיסי ורוטב צלי בקר ביתי שיגרום לאורחים שלכם לצעוק 'ואו' - ולא אנחנו לא מגזימים.
>> למתכון רולדת בצק עלים עם בשר
רולדת כנאפה
אחרי כל רולדת בצק עלים עם בשר טובה, חייב רולדת כנאפה שתטריף לכם את החיך ותסגור לכם את הפינה. לא רק שהמנה שהרולדה הזו טעימה, היא גם מרשימה ובעיקר מיוחדת. אזהרה: מדובר במתכון שהוא סכנה לכל דבר ועניין.
רול כרוב ממולא
בשעה עבודה בלבד, תקבלו גלילות עלי כרוב במילוי בשר מתקתק שהקטנים שלכם, וגם אתם, לא יפסיקו לטרוף. לא תאמינו כמה קל להכין אותן, וגם לא תאמינו כמה הן טעימות. עצה שלנו? תתנו ביס או שניים לפני שאתם מגישים לשולחן, כי המנה הזאת תיטרף בשניות.
מאפה בשר טחון מגולגל
נתחיל מהסוף: ואו, ואו, ואו. לחמניות רכות בצורת קוראסון הממולאות בבשר מתובל שירשימו את האורחים, אפילו את הדודה. בשעה עבודה בלבד, תקבלו מנה משגעת בטעמיה וביופיה, שכל אחד שרק יטעם אותה יבקש מיד את המתכון.
>> למתכון מאפה בשר טחון מגולגל
גלילות חצילים עם בשר ברוטב עגבניות
מושלם לשבת: גלילות חצילים ממולאות בבשר מתובל ברוטב עגבניות ביתי, שיעשו לכם נעים בבטן. מה גם, שהן לא מחייבות טיגון, כי החציל יהיה טעים באותה מידה גם אחרי צלייה בתנור בחום גבוה. קדימה, למה אתם מחכים? השבת קרבה.