5 מנות שחובה להכין מהמטבח האתיופי
מלחמניות דאבו ועד אינג'רה - האוכל של מסטוול מוגס, מתמודדת "מאסטר שף" פתח לנו את התיאבון לעוד מנות מסורתיות מהמטבח האתיופי. קבלו חמישה מתכונים טעימים שכל אחד יכול להכין, שיגרמו לאורחים שלכם לחבב אתכם אפילו יותר
דסק קשת 12
פורסם:
-
לחמניות דאבו
לחמניות דאבו מהמטבח האתיופי שאוכלים עם גבינה מיוחדת וחריף בצד. חובה לנסות.
לחמניות דאבו | צילום: אמיר מנחם, mako אוכל -
ארוחת בוקר אתיופית
פנקייק פיטה - פירפיר, ביצה מקושקשת - אנקולאל, תפוחי אדמה שרופים - דינצ' טיבאס וסלט בורגול - קינצ'ה. בשתי מילים: בוקר אתיופי.
מאסטר שף: משימת קינוח פרווה | צילום: דניאל בר און, mako -
עוגיות מלוחות
מתחשק לכם משהו קריספי ועדין ליד הקפה? הכירו את ה- KUREBA, עוגיות חמאה עדינות מתובלות בהל בחצי שעה עבודה.
מאסטר שף: משימת חומרי הגלם | צילום: דניאל בר און, mako -
טורו-ווט, פירפיר ואינג'רה
מנה מסורתית של עוף עם תבלינים, מקושטת בביצה קשה.
עוף בתבלינים אתיופים | תמונת AVI: mako -
לחם בשר
רותי ברודו אמרה שלחם הבשר הזה הוא מנת הלחם הכי טובה שטעמה עד כה בעונת העשור של מאסטר שף.
"זאת המנה הכי טובה מכל הלחמים שטעמנו" | צילום: מתוך: "מאסטר שף", קשת 12
מצאתם טעות לשון?