האודישנים של "מאסטר שף" (הערב, ראשון בקשת 12) לא מורידים את הרגל מהגז והפעם נוסעים לאולפן לתוך חגיגה של פחמימות. אם זאת פסטה, טורטליני, לחם ממולא, חלה טריפולטאית או בורקס טורקי - אנחנו שם. אם מישהו אמר ש"גם מתוקים הם סוג של נחמה" הוא כנראה פספס את המשפט לפני שאומר "יש פחמימות, בצק בצק ועוד קצת בצק". אז קבלו את עשרת המנות שצריכות לקבל מקום של כבוד לצד הגלידה בפריזר.
פסטה מהירה בסיר אחד
בזמן האחרון אין לנו זמן לכלום. מזל שבין עבודה, ללימודים, לילדים מצאנו חמש דקות להכין את הפסטה הזאת. איך חמש דקות? ככה זה כשהפסטה והרוטב מתבשלים בסיר אחד.הסופלה המושלם
רבים ניסו ולא הצליחו. האם לכם יש את מה שצריך בשביל להשתלט על הקינוח המושלם הזה?מאפה פסטה, פטריות, עשבי תיבול וגבינות
משילוב של פסטה, שמנת, חמאה, גבינות ופטריות - תהיו בטוחים שיכול לצאת רק טוב. שווה את הקלוריות, באחריות.חלת מרציפן
מתכון לחלה ביתית מעולה של אורי שפט, ממאפיית "לחמים". גם חלה מתקתקה, גם מרציפן וגם ציפוי פריך של שקדים קלויים. לא תמותו מעונג?שבלולי שום וגבינות
מכירים את אלה שלא צריכים להתארגן לאירוח - הם פשוט נכנסים למטבח, מתקתקים משהו, ותוך כמה דקות כל הבית מתמלא ניחוחות טובים? אז גם אתם יכולים להיות כאלה, וזה המתכון שיעזור לכם בזה.קרואסון שקדים וחלבה משפחתי
הוא לא באמת קרואסון והוא לא באמת עוגה: מאפה השקדים של בר פינס ממאסטר שף הוא סוג של שילוב בין שניהם, במילוי כיפי של קרם שקדים ושערות חלבה.מג'דרה מנצחת עם פתיתים
איך אתם אוהבים את המג'דרה שלכם? עם אורז או עם בורגול? כי מהיום זה הולך להשתנות: קבלו מתכון למג'דרה של עדשים ופתיתים - כן כן - שתוכיח לכם שלפעמים הכי פשוט הוא לגמרי הכי טעים.בורקס גבינה
מתכון מנצח למאפה הבלקני הכי אהוב בארץ - חם, פריך וחמאתי בדיוק כמו שצריך.חלת בייגלה ירושלמי מתוקה
מכירים חלה מתוקה? מכירים בייגלה ירושלמ? אז זה הזמן להכיר את השילוב הגאוני בין השנייים.פיצה מהירה במחבת
בשביל הפיצה הזאת לא רק שלא צריך אבן אפייה מיוחדת, אפילו מיקסר לא צריך. וכן, אנחנו מדברים על בצק שמרים, נשבעים. חצי שעה שעה, ויש לכם עונג מבעבע במחבת.