האודישנים של "מאסטר שף" (הערב, ראשון בקשת 12) לא מורידים את הרגל מהגז והפעם נוסעים לאולפן לתוך חגיגה של פחמימות. אם זאת פסטה, טורטליני, לחם ממולא, חלה טריפולטאית או בורקס טורקי - אנחנו שם. אם מישהו אמר ש"גם מתוקים הם סוג של נחמה" הוא כנראה פספס את המשפט לפני שאומר "יש פחמימות, בצק בצק ועוד קצת בצק". אז קבלו את עשרת המנות שצריכות לקבל מקום של כבוד לצד הגלידה בפריזר.
פסטה מהירה בסיר אחד
בזמן האחרון אין לנו זמן לכלום. מזל שבין עבודה, ללימודים, לילדים מצאנו חמש דקות להכין את הפסטה הזאת. איך חמש דקות? ככה זה כשהפסטה והרוטב מתבשלים בסיר אחד.צילום: Littleaom shutterstock הסופלה המושלם
רבים ניסו ולא הצליחו. האם לכם יש את מה שצריך בשביל להשתלט על הקינוח המושלם הזה?סופלה שוקולד טבעוני בקלי קלות|צילום: דניאל וגנר לאור, mako אוכל מאפה פסטה, פטריות, עשבי תיבול וגבינות
משילוב של פסטה, שמנת, חמאה, גבינות ופטריות - תהיו בטוחים שיכול לצאת רק טוב. שווה את הקלוריות, באחריות.מאפה פסטה, פטריות, עשבי תיבול וגבינות|צילום: פיליפ מטראי, פטריות, הסדרה הקטנה, הוצאת מודן חלת מרציפן
מתכון לחלה ביתית מעולה של אורי שפט, ממאפיית "לחמים". גם חלה מתקתקה, גם מרציפן וגם ציפוי פריך של שקדים קלויים. לא תמותו מעונג?בוצעים את חלת הבריוש|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל שבלולי שום וגבינות
מכירים את אלה שלא צריכים להתארגן לאירוח - הם פשוט נכנסים למטבח, מתקתקים משהו, ותוך כמה דקות כל הבית מתמלא ניחוחות טובים? אז גם אתם יכולים להיות כאלה, וזה המתכון שיעזור לכם בזה.שבלולי שום וגבינה צהובה ממותגים|צילום: גיל גוטקין, mako אוכל קרואסון שקדים וחלבה משפחתי
הוא לא באמת קרואסון והוא לא באמת עוגה: מאפה השקדים של בר פינס ממאסטר שף הוא סוג של שילוב בין שניהם, במילוי כיפי של קרם שקדים ושערות חלבה.קרואסון שקדים וחלבה משפחתי|צילום: אמיר מנחם, מאסטר שף מג'דרה מנצחת עם פתיתים
איך אתם אוהבים את המג'דרה שלכם? עם אורז או עם בורגול? כי מהיום זה הולך להשתנות: קבלו מתכון למג'דרה של עדשים ופתיתים - כן כן - שתוכיח לכם שלפעמים הכי פשוט הוא לגמרי הכי טעים.מג'דרה מנצחת עם פתיתים|צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל בורקס גבינה
מתכון מנצח למאפה הבלקני הכי אהוב בארץ - חם, פריך וחמאתי בדיוק כמו שצריך.בורקס גבינה|צילום: מטבח ישראלי, על השולחן, מטבח ישראלי, הוצאת על השולחן חלת בייגלה ירושלמי מתוקה
מכירים חלה מתוקה? מכירים בייגלה ירושלמ? אז זה הזמן להכיר את השילוב הגאוני בין השנייים.חלת בייגלה ירושלמי מתוקה|צילום: שניר (סופגי) גואטה לערוץ האוכל, יח"צ פיצה מהירה במחבת
בשביל הפיצה הזאת לא רק שלא צריך אבן אפייה מיוחדת, אפילו מיקסר לא צריך. וכן, אנחנו מדברים על בצק שמרים, נשבעים. חצי שעה שעה, ויש לכם עונג מבעבע במחבת.פיצה מהירה במחבת|צילום: חן מזרחי, חן במטבח