עוף בתנור (וידאו WMV: עדי רם)
עוף בתנור|וידאו WMV: עדי רם

המצרכים:

- 10 שוקי עוף

- רוטב סויה ודבש של "אוסם"

אופן ההכנה:

1. לחמם תנור לחום של 210-220 מעלות.

2. לסדר את חלקי העוף בתבנית אפיה מלבנית – 30 ס"מ X 20 ס"מ.

3. לשפוך את רוטב סויה ודבש לעוף של אסם מעל העוף.     

4. לערבב היטב ולכסות עם רדיד אלומיניום.

5. להכניס לתנור ולאפות כ 60 דקות.

6. להסיר את הרדיד אלומיניום ולהפוך את חלקי העוף.

7. להחזיר לתנור ל- 10-15 דקות עד שהעוף משחים.