פתיתים עם עוף סיני 

פתיתים בסיר (צילום: אילון פז, על השולחן)
רוטב סויה בסגנון סיני|צילום: אילון פז, על השולחן

חבילת פתיתים אפויים אורז (500 גרם) אסם, מבושלים עפ"י ההוראות שעל האריזה.
300 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
1 פלפל צהוב חתוך לרצועות
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
1 פלפל ירוק חתוך לרצועות
1 גזר חתוך לרצועות
2 בצל ירוק קצוץ דק
250 גרם פטריות טריות חתוכות או קופסת פטריות חתוכות משומרות
3 כפות שמן
2 כפות רוטב סויה בסגנון סיני אסם
קורט ג’ינג’ר טחון

 

אופן ההכנה 

 

  • מחממים בווק/במחבת את השמן, מוסיפים את רצועות הבשר ואת רצועות הירקות, ומבשלים במשך 5 דקות.
  • מוסיפים את הסויה והג’ינג’ר לפי הטעם ומבשלים 15 דקות נוספות.
  • מגישים את הפתיתים האפויים חמים, ומעליהם את תערובת הבשר והירקות.