אין תמונה

המצרכים:

- 5 מנות עוף (כ-10 שוקיים)

- רוטב ברביקיו שום ודבש של אסם

אופן ההכנה:

1. לחמם תנור לחום של 210-220 מעלות.

2. לסדר את חלקי העוף בתבנית אפיה מלבנית – 30 ס"מ X 20 ס"מ.

3. לשפוך את רוטב ברביקיו שום ודבש לעוף של אסם מעל העוף.    

4. לערבב היטב ולכסות עם רדיד אלומיניום.

5. להכניס לתנור ולאפות כ 60 דקות.

6. להסיר את הרדיד אלומיניום ולהפוך את חלקי העוף.

7. להחזיר לתנור ל- 10-15 דקות עד שהעוף משחים.