מצרכים:
שקית "מה נאכל היום של אסם" – קציצות בקר
500 גרם בשר בקר טחון
1 ביצה
הוראות הכנה:
1. שמים בקערה 500 גרם בשר טחון, ביצה טרופה, 1/2 כוס מים (100 מ"ל) ואת תערובת התיבול.
2. מערבבים היטב במשך 2 דקות, עד לקבלת תערובת אחידה, וממתינים 5 דק'.
3. מרטיבים את הידיים ויוצרים קציצות מתערובת הבשר.
4. מטגנים את הקציצות בשמן חם על להבה בינונית, משני הצדדים, עד קבלת צבע זהוב.
מתכון לקציצות בקר
מתכון מושלם לארוחה מזינה וטעימה לכל המשפחה. רוצים להכין קציצות בקר מושלמות? קבלו את רשימת המצרכים המלאה ואופן ההכנה
כתבה פרסומית
|
אסם |
פורסם 12:08 26.09.10