מצרכים:
שקית "מה נאכל היום של אסם" – עוף עם אורז אדום
1 ק"ג עוף (לדוגמא 8 שוקיים)
2 כוסות אורז (320 גרם)
2 כפות רסק עגבניות (50 גרם)
הוראות הכנה:
1. מחממים 3 כפות שמן בסיר רחב ומטגנים את חלקי העוף מכל הצדדים במשך 10 דק' עד לקבלת צבע זהוב.
2. בקערה נפרדת מערבבים ½2 כוסות מים רותחים (600 מ"ל), 2 כפות רסק עגבניות ואת תערובת התיבול. יוצקים לסיר עם העוף ומביאים לרתיחה .
3. מוסיפים את האורז (לא מבושל) לסיר, מערבבים ומביאים לרתיחה.
4. מנמיכים את האש ככל האפשר ומבשלים במשך 30 דק' בסיר מכוסה. מכבים את האש, ממתינים 5 דקות ומערבבים לפני ההגשה.
מתכון לעוף עם אורז אדום
אוהבים עוף? נסו מתכון של עוף בתנור עם אורז אדום. מנה פשוטה להכנה וטעימה מאוד המתאימה לכל המשפחה גם לארוחת צהריים וגם לארוחת ערב
כתבה פרסומית
|
mako |
פורסם 12:17 26.09.10