כנפיים בצ'ילי מתוק
רכיבים (ל-4 מנות נדיבות וטעימות!)
2 ק"ג כנפי עוף נקיות
כוס רוטב צ'ילי מתוק של אסם
1/4 כוס רוטב טריאקי של אסם
כוס קמח
2 כוסות שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
•במחבת גדולה ועמוקה או סיר נמוך מחממים את השמן לחום גבוה, אבל כך שהשמן אינו לוהט.
•מחלקים כל כנף לשניים. מקמחים את כנפי העוף, מנערים את הקמח המיותר ומטגנים בשמן בקבוצות קטנות לפחות חמש דקות, כדי שהכנפיים יהיו מוכנות עד העצם. מחלישים את האש אם הכנפיים מזהיבות מהר מדי. מניחים על מסננת לטפטוף השמן.
•בסיר או מחבת נוסף, מחממים את שני הרטבים, וכשהם מבעבעים מוסיפים את הכנפיים. מערבבים ומקפיצים עד שהרוטב מכסה ומצפה את הכנפיים מכל הצדדים.
•מגישים על סלט ירוק, ולא שוכחים מפיות לניגוב הידיים – למרות שהאורחים מלקקים את האצבעות!