רכיבים

עוף ברוטב (צילום: istockphoto)
עוף ברוטב ברביקיו|צילום: istockphoto

ל-4 מנות קלות להכנה

1/2 ק"ג חזה עוף חתוך לרצועות

סלסלה פטריות שמפיניון

מגשית פטריות יער

כוס רוטב ברביקיו בטעם שום ודבש של אסם

צרור בצל ירוק

3 עגבניות גדולות ואדומות

(או חצי קופסא קוביות עגבניות קלופות)

3 כפות שמן זית

 

אופן ההכנה 

  • מחממים מחבת גדולה. מנקים ופורסים את הבצל הירוק והפטריות. את העגבניות חותכים לקוביות.
  • כשהמחבת לוהטת מטגנים בשמן את רצועות חזה העוף, מוסיפים את הבצל והפטריות ואחר כך את העגבניות. אחרי 2-3 דקות של ערבוב והקפצה, יוצקים את רוטב הברביקיו בטעם שום ודבש ומרתיחים – מגישים מיד.
  • טעים מאד על אורז או פולנטה.