מרק ירקות אוריינטלי
100 גרם פסטה אסם קרניים
1 גזר בינוני חתוך לרצועות דקות
1 גבעול כרישה חתוך לרצועות דקות
1 קישוא חתוך לרצועות דקות
50 גרם דלעת חתוכה לקוביות קטנות
1.2 ליטר מים עם 70 גרם אבקת מרק לתיבול בטעם עוף אסם
2 כפות רוטב סויה בסגנון סיני
- בסיר גדול מרתיחים את המים עם אבקת המרק, ומנמיכים לאש בינונית. מוסיפים את הירקות לפי דרגת הקושי שלהם בסדר הבא: גזר, דלעת, קישוא, כרישה. מבשלים עד לריכוך קל, טועמים ומוסיפים עוד תיבול אם צריך.
- בסיר נפרד מכינים את הפסטה לפי ההוראות על גבי האריזה.
- מוסיפים את הפסטה לסיר המרק, מערבבים בתנועות עדינות, מוסיפים מעט רוטב סויה ומגישים.
- ניתן לטפטף כמה טיפות של שמן סומסום לתיבול ולחיזוק הטעם.