רצועות עוף ברוטב צ'ילי מתוק

אין תמונה
רצועות עוף ברוטב צ'ילי מתוק

400 גרם עוף (או בשר בקר לסטייק - אנטריקוט ללא השומן, סינטה, שייטל)
6 כפות קורנפלור
שמן לטיגון

להשרייה:

כוס רוטב צ'ילי מתוק של אסם
מיץ מ- ½ לימון
כף רוטב סויה בסגנון סיני של אסם

לבלילה:

1 חלבון ביצה
2/3 כוס מי קרח
3/4 כוס קמח 

את העוף חותכים לרצועות דקיקות. מערבבים את חומרי המישרה, ומשרים את העוף שעתיים ומסננים. מסדרים את העוף על מגש ובוזקים עליו מעט קורנפלור. מערבבים מי קרח בחלמון ובקמח. מומלץ להכין את הבלילה ברגע האחרון. טובלים את העוף בבלילה ומטגנים בשמן לוהט. סופגים מעט בנייר סופג ומגישים, אפשר על עלי חסה רעננים. מומלץ לטבול ברוטב האהוב עליכם: צ'ילי מתוק, טריאקי, אלף האיים או רוטב שום.