אוכל
תמונת AVI׃ mako

דג מרוקאי

פילה מושט ברוטב עגבניות חריף, מתובל היטב ועסיסי כמו שרק מרוקאים יודעים

ג'קי אזולאי | מאסטר שף | פורסם 01/11/12 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.7 7956 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

  

מרכיבים (4 מנות):

1 פלפל אדום מתוק

4-5 עגבניות בשלות

ראש שום מפורק לשיניים

1 צרור כוסברה, קצוץ

פפריקה מתוקה

כורכום

מלח

3 פלפלים אדומים יבשים חריפים

4-5 חתיכות של דג מושט - פילה נקי מעצמות

שמן קנולה

אופן ההכנה:

מתכונים לראש השנה

1 מחממים מעט שמן בסיר, חותכים את הפלפל המתוק לרצועות דקות ומטגנים. פורסים את העגבניות לפרוסות דקות ומוסיפים לסיר.

2 מקלפים את השום, מוסיפים לסיר ומנמיכים את האש.

3 מוסיפים רבע מכמות הכוסברה, חצי כפית פפריקה ורבע כפית כורכום.מוסיפים חצי כוס מים ואת הפלפל החריף ומבשלים על אש נמוכה במכסה סגור.

4 בקערה נפרדת מערבבים כוס שמן קנולה עם כף גדושה של פפריקה, חצי כפית כורכום, כף מלח והכוסברה שנותרה, עד לקבלת תערובת אחידה.

5 טובלים כל פילה בנפרד בקערה ושמים בסיר. את יתרת הרוטב שופכים מעל הדגים. ממשיכים לבשל עד שהדגים מוכנים.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.