אביזרים
ווק
מצרכים שלב א':
כף שמן קנולה
כוס וחצי אורז יסמין מאסטר שף
כפית מלח
3 כוסות מים רותחים
מצרכים לשלב ב':
2 כפות שמן קנולה
1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות
1 גמבה ירוקה קצוצה
2 בצלים ירוקים קצוצים
כוס פטריות חתוכות טריות
3 כפות רוטב סרירצ'ה מאסטר שף
חצי כוס גרגירי תירס
חצי כוס קרם קוקוס
כפית מלח
כפית פלפל שחור
חצי כוס כוסברה קצוצה
1 ביצה טרופה
3 כפות סויה מסורתית מאסטר שף
אופן ההכנה:
בסיר מטגנים את האורז ומוסיפים מלח ומים רותחים, מבשלים כ- 20 דקות ומצננים לפחות שעה במקרר . בווק מניחים שמן , גמבות, בצל ירוק , פטריות, רוטב סרירצ'ה, תירס ומערבבים, מוסיפים חלב קוקוס, האורז , מלח ופלפל שחור, וכוסברה. יוצרים גומה במרכז ושופכים לתוכה ביצה טרופה ואת הסויה מבשלים עד שהביצה הופכת לחביתה ומערבבים היטב עם האורז והירקות עד שהופכת למקושקשת.