mako
פרסומת

אורז סיני מוקפץ עם ירקות וביצה מקושקשת

אורז סיני מוקפץ עשיר בירקות, מנה כיפית בכל זמן לאירוח או למשפחה לארוחת צהריים או ערב. מנה פשוטה, טעימה במיוחד ומפנקת. והכי חשוב קלה להכנה, תוך חצי שעה ואתם מרגישים בסין

פורסם:
הקישור הועתק

אביזרים

ווק

מצרכים שלב א':

כף שמן קנולה

כוס וחצי אורז יסמין מאסטר שף

כפית מלח

3 כוסות מים רותחים

מצרכים לשלב ב':

2 כפות שמן קנולה

1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות

1 גמבה ירוקה קצוצה

2 בצלים ירוקים קצוצים

כוס פטריות חתוכות טריות

3 כפות רוטב סרירצ'ה מאסטר שף

חצי כוס גרגירי תירס

חצי כוס קרם קוקוס

כפית מלח

כפית פלפל שחור

חצי כוס כוסברה קצוצה

1 ביצה טרופה

3 כפות סויה מסורתית מאסטר שף

אופן ההכנה:

בסיר מטגנים את האורז ומוסיפים מלח ומים רותחים, מבשלים כ- 20 דקות ומצננים לפחות שעה במקרר . בווק מניחים שמן , גמבות, בצל ירוק , פטריות, רוטב סרירצ'ה, תירס ומערבבים, מוסיפים חלב קוקוס, האורז , מלח ופלפל שחור, וכוסברה.  יוצרים גומה  במרכז ושופכים לתוכה ביצה טרופה ואת הסויה מבשלים עד שהביצה הופכת לחביתה ומערבבים היטב  עם האורז והירקות עד שהופכת למקושקשת.