רן וסיליבר (צילום: רונן אקרמן)
וסיליבר. מכבש ועד דנונה|צילום: רונן אקרמן
שאלה ראשונה: מה המצרכים שתמיד יש לכם בבית?

הכי מגוון: רן
"הכל. מלא צירים, כבש, קוטג', דנונה רום צימוקים, גבינת טל העמק, גבינות מסריחות".

הכי מחוברת לשורשים: אביבה
"שוקולד, גבינה צהובה, חמאה, קרקרים, נוטלה, מיונז שוויצרי של טומי, גרנולה שוויצרית של פמילה, זיתים וחריף".

הכי בריחוף: מוריה
"פסטות, קופסאות שימורים שההורים שלי מביאים. הם קונים לי הכל – אתמול פתאום דפקו לי בדלת עם מכונת כביסה. אבל תמיד אני הולכת לקנות מצרכים במיוחד. אני כמו אייל שני".

הכי סטודנטיאלי: גל
"עשבי תיבול טריים, מהגינה, אורז תאילנדי, כי גיליתי שזה האורז הכי זול, עגבניות שלמות בקופסה, פסטות יבשות מכל הסוגים וטחינה".

הכי איטלקי: אדי
"שמן זית, רוטב עגבניות מאיטליה, פרמזן, מסקרפונה, ריקוטה, חצילים, מגשים של קבב כבש שאני מכין, מלח אטלנטי, חוץ בלסמי ובצק עלים".

הכי הארד קור: איציק
"צירים של עוף, בקר ודגים, שפונדרה, בשר ראש ועצמות, קוסקוס שאני מכין, קרם ערמונים, מיונז ביתי, בלסמי, קמח פסטה, קמח פוקצ'ה ועגבניות".

הכי צנועה: אביב
"שמן זית, חמאה, עגבניות טריות, טחינה, בלסמי, קוטג'".

הכי מינימליסטית: אינה
"טחינה".

עגבניות בבית שמש - רק בחצי ש
כולם חייבים עגבניות. מושפעים מאייל שני?|צילום: רויטרס

שאלה שנייה: מה הדבר הכי טעים שאכלתם בחיים?

הכי גבר גבר: אלקנה
"בשרים. כל מיני בשרים".

הכי זיכרון לטווח קצר: מוריה
"לפני שבועיים אדי הכין איזו מנה של חצילים עם גבינות. זה".

הכי קיבוץ גלויות: אביבה
"עוגיות מקרון של מקום מאוד מאוד ספציפי, ומרק קניידלך של סבתא שלי".

הכי גאווה ישראלית: גל
"לפני שש שנים אכלתי פסטה פירות ים במסעדת מול ים. עד היום הפה שלי זוכר אותה".

אין תמונה
מקרונים, אבל מאוד ספציפיים

הכי מעיד על עיסתו: אדי
"מתכון האודישן הראשון שלי".

הכי אוניברסלי: איציק
"צוואר טלה שאכלתי במסעדה בשייח ג'ראח, וקינוח של ערמון מסוכר שאכלתי בפריז. 4 יורו לערמון".

הכי בסטייל: אביב
"עוגת מיל פיי (נפוליאון) של פייר הרמה. הוא מכין גם את הבצק לבד".

הכי מפתיע: רן
"קינוח על בסיס חלבה וגבינה כחולה, שאכלתי במסעדה בברצלונה. מעל זה היה מוזלף פס של דבש".

הכי אינטימי: אינה
"ספגטיני ברוטב עגבניות במסעדה איטלקית קטנה בפרנקפורט".

שאלה שלישית: מה המתכון שתמיד תמיד מצליח לכם?

הכי כן: גל
"אין דבר כזה מתכון שתמיד עובד. תמיד מפשלים. מה שכן, בחיי הסטודנטיאליים התאהבתי בחומר גלם של עוף שלם. הוא הכי זול, דורש מינימום התעסקות ואפשר לעשות איתו מיליון דברים".

הכי חצילי: אדי
"החציל מהאודישן והחציל עם הגבינות. מרגע שמתחילה תקשורת טובה עם החציל – אתה עף לשמיים".

הכי ברור: מוריה
"קבב. מה זאת אומרת איך אני עושה קבב? עושה! פטרוזיליה, כוסברה, עושה!"

הכי אוכל אוכל: איציק
"צוואר טלה שאני מכין בבית, והחמין שלי".

הכי מקסיקו: אביב
"טורטיות, עוף בסלסת עגבניות, גוואקמולי, פריחולס ושמנת".

הכי היי סוסייטי: רן
"מולים מרינייה".

הכי מזיל ריר: אביבה
"כל הקינוחים והמתוקים".

>> בואו להיזכר במתכונים שהכי אהבתם העונה