אי אפשר לשפוט את כל המימדים החשובים אצל בשלנים מבלי לערב שופטים השונים באופיים אחד מהשני. את הצלע הנשית בשולחן ההכרעות של "מאסטר שף" מאיישת הגסטרונומית מיכל אנסקי, אשר כבר משלב האודישנים שמה לב לפרטים הקטנים במנות שהוגשו אליה לשולחן. כעת, כשהתחרות התחילה, הופכת המשימה של אנסקי לקשה אף יותר.

"אנשים שהגיעו לשלב הזה הם באמת בשלנים טובים, והם ויתרו על המון בחיים שלהם בשביל זה", היא מספרת. "בשלב כלשהו גם נוצרת סימביוזה בינינו השופטים לבין המתמודדים, ולכן כשמישהו הולך גם משהו בי הולך".

"אנחנו מחפשים אנשים שיכולים להכין אוכל טוב - לא אכפת לי אם מדובר ברגל קרושה או במנה של שלושה כוכבי מישלן", מסבירה השופטת את הקריטריונים החשובים לה. "אני רוצה שבמנה שיגישו לי יהיה איזשהו ניצוץ. להיות בשלן ביתי זה בסיס מעולה כדי להיות בשלן מעולה, ואולי אפילו מאסטר שף", היא מסכמת.

>> בואו ללמוד את הטיפ של מיכל אנסקי לפירה המושלם

מאסטר שף, חמישי ושבת בשעה 21:00

>> בואו להיות חברים שלנו בעמוד הפייסבוק הרשמי של מאסטר שף

>> כל התכניות של מאסטר שף לצפייה ישירה