אייל שני מספר על עצמו
- "המסעדות שלי הן בעצם שתי מרפאות כאב שבהן אני מרפא"
- "האוכל בשבילי הוא כמו גלולה פסיכיאטרית"
- "אני מחפש אנשים שיזכירו לי את הרגע הראשון בו אוכל אמר לי: 'אייל, יש לך משהו להגיד בתוך העולם הזה'"
- "אחרי הציצים האלה שמוציאים חלב, איך ממשיכים את החיים?"
אייל שני מבקר
- "צר לי עליך - אתה קורבן של שרלטנות של ספרות"
- "אני לא יכול לשאת את האוטומציה של הקארי והקוקוס"
- "אני רואה פה סערת שמחה וקשר מלידתם של כל החומרים שיוצאים מתוך הצלחת"
- "אני חושב שיש סוג של אנשים שיחשבו שהמנה הזו היא גן עדן. בשבילי זה גיהנום"
- "אהבתי את זעקת הפטרוזיליה שבקעה ממך. כל זעקה כזאת היא כמו לידה"
- "כשאני אבכה את תתני לי מהאורז הזה"
- "זה אוכל שעוד לא הגיע מספיק עמוק לתוך עצמך כדי שיהיה לך את הזכות להוציא אותו החוצה"
>> רוצים לנסות לבשל רביולי של אייל שני?
אייל שני מאניש
- "הדים-סאם הזה הפך ללחם שבתוכו פועם משהו מאוד חם"
- "אלוהים ברא את כל הדברים שלמים: את תפוחי האדמה, את הלובסטרים ואת הדגים. אבל לפעמים אנחנו כל כך יכולים לקוות ולרצות עד שאנחנו יכולים להתגבר על הביולוגיה של האוכל עצמו ועל יצירת האלוהים ולהיות לפחות שותף כמוהו בתוך האוכל"
- "אני שונא את הסלרי. שתלטן עלוב שכמותו"
- "אני יכול לעצום את העיניים ולראות רמה, רוח, שני עצים – ואותך"
- "אין פה משחק של טעמים: פתחת לו איזו דלת שאף פעם לא ראיתי עם בשר. זה לא משחק, זה חד משמעי"
- "הזרם הכי קצר בינך לבין האוכל הוא מהלב ליד"
- "דומה טעם הבוץ של האספרגוס לטעם הבוץ שבתחתית המקומות שבהם נמצאים הפורלים"
- "למה שתפוחי אדמה ירצו להיות שושנים ולמה ששושנים ירצו להיות תפוחי אדמה?"
פספסנו משהו? טקבקו לנו
מאסטר שף, ימים חמישי ושבת בשעה 21:00
>> בואו להיות חברים שלנו בעמוד הפייסבוק הרשמי של מאסטר שף
>> כל התכניות של מאסטר שף לצפייה ישירה