אחרי שסיימה את דרכה בפעם הראשונה ב"מאסטר שף", ליאור אוחיון פתחה את מסעדת "סר עבדול" המצליחה. היה נראה שהדברים הולכים בכיוון מעולה, רק שאז הגיחה לעולם הקורונה והצליחה לשבש את סדר היום של כולם, ובין היתר, לשנות לחלוטין את כל ההתנהלות והתפיסה של עולם המסעדנות. מקומות רבים נאלצו לסגור את שעריהם ולאנשים רבים לא נותרה ברירה אלא לחשב מסלול מחדש. בפרק האחרון של "נבחרת החלומות" (ג'), שיתפה אוחיון על התהליך שעברה בתקופה ההיא ואיך התאהבה שוב באוכל, דווקא מהמקום הכי לא צפוי.
במשימה שנתן להם השף ישראל אהרוני, החליטה אוחיון לשחזר מנה שהיא עצמה יצרה: "זו אחת המנות שהכי התרגשתי ליצור. עשיתי אותה בלוס אנג'לס, זה היה אחרי תקופה מאוד ארוכה שלא עבדתי בגלל הקורונה וחשבתי שאני נעלמת. פתאום חבר'ה ישראלים שנמצאים שם מלא שנים ויש להם כמה מסעדות, הזמינו אותי לבוא לבשל שם. התכוננתי לארוחה, המצאתי תפריט של 12 מנות ולהיכנס למסעדה היה מרפא, התאהבתי שוב באוכל".
אוחיון המשיכה ושיתפה על החששות אחרי שלא עבדה במטבח במשך תקופה יחסית ארוכה: "פחדתי שאני לא זוכרת איך עושים את זה נכון, אבל התעליתי על עצמי למרות החוסר ביטחון, ראיתי שלא נאבד לי הקסם בידיים. כל פעם שאני חושבת שהחיים שלי הולכים בדרך מסוימת, נפתח עולם ענק. זה היה כיף לדעת שלא רק אמא שלי חושבת שאני מבשלת טוב".
אמנם במשימה היא לא הצליחה מבחינת איזון טעמים, אך המראה האסתטי והמושקע שלהם הצליח להמם את השופטים. בהפרש של נקודה וחצי בלבד מיהוידע ניזרי, היא ניצלה מהדחה ברגע האחרון.