בנבחרת החלומות של "מאסטר שף" יש מתמודדים מכל התקופות ולאורך כל העונות של התוכנית. כל אחד מייצג את המטבח שלו והאופי שלו, ולפעמים כששמים אותם במשימות קבוצתיות - זה יכול להתנגש. רגע לפני פרק הדחה נוסף (שבת, אחרי החדשות, קשת 12), חזרנו אל המשימה הקודמת, בה יובל בן נריה ביקש מהמתחרים להכין ארוחת שלוש מנות עם מרכיבים לא פשוטים בלשון המעטה, מהעולם האסיאתי: ציר דאשי, קמח אורז ורוקמוס (סוג של טחב מיובש).
הקבוצה של עמיחי שרפשטיין, סמדי בומבה ואלברט איפראימוב, התקשו במשימה בדיוק כמו בקבוצות האחרות והחלוקה ביניהם הייתה שסמדי על המנה הראשונה, אלברט על העיקרית ועמיחי על הקינוח. אחרי שמרק החרירה בסגנון יפני שהוגש לשופטים לא קיבל את הציון המצטיין, הם החלו לעבוד על העיקרית והקינוח וחיכוך קטן נוצר בין שניים מחברי הקבוצה.
שרפשטיין, שהחליט לקחת את קמח האורז ולהכין ממנו סוג של מוצ'י, הסביר על המנה שלו: "בגלל שכל הכיף בבצק של המוצ'י זה דווקא הניטרליות של הטעם שלו והשקט שיש בו, אז המילוי צריך להיות מאוד מעניין. יש לי כמה אופציות ואני אתייעץ". בנתיים מהצד, סמדי הגיבה וחשפה את החששות שלה מהציוות: "פחדתי מעמיחי, באלוהים. הוא מהביוקר, של הסושי והשטויות האלה".
שרפשטיין מצידו, ניסה להבהיר שהוא חוקר את חומר הגלם שקיבל, מה שגרם לסמדי לחשוש בנוגע לזמנים. "יש לנו זמן לחקור? עזוב אותך", זרקה לו והוא השיב: "מה זאת אומרת אין זמן? מה תעשי עם חומר גלם שאת לא מכירה?". השאלה לא הרתיעה אותה והיא שכבר הגישה את המנה שלה, השיבה לו: "הנה, את הדאשי לא הכרתי".
באותו רגע השניים נכנסו לעימות קטנטן ואף נזרקו עקיצות לאוויר משני הצדדים. "בסדר, זה פשוט לשים את זה. פה צריך להבין את האורז ואיך הוא מתנהג", הסביר שרפשטיין על ההבדלים בין המנות שלהם. סמדי לא נשארה חייבת ועקצה בחזרה: "מה אתה אומר. כאילו פשוט להפוך חרירה למרק יפני. מה תגיד, למה שתחמיא לי?, ושרפשטיין שניסה להרגיע את הרוחות השיב: "למה? אמרתי לך שזה מדהים. למה את עכשיו בקיפוח?".