שם: עמית שבו
גיל: 14
מקום מגורים: ירושלים
אם הייתי מאכל, הייתי: צ'יפס
המנה הראשונה שהכנתי בעצמי: בורקס בשר
המנה שאני הכי אוהב: קובה של יום שישי (רק של יום שישי!)
מאכל שנוא: כל מה שהוא לא כשר, בתור ירושלמי המאכלים האלה קצת מפחידים אותי
אני רוצה לבשל כמו: עמית שבו
כשאהיה גדול אני רוצה להיות: בעל מסעדה מצליחה או שחקן בתיאטרון
טיפ לבשלן המתחיל: לא לבשל אם אתה לא באמת אוהב את המקצוע הזה. אין סיכוי שהמנה תצא טוב אם זה לא בא מהלב. זה אחד המקצועות שבאמת צריך לאהוב כדי להצליח בהם
עוד תחביבים: להיפגש עם חברים, לשחק כדורגל, סנוקר, טניס