שם: עמית שבו

גיל: 14

מקום מגורים: ירושלים

אם הייתי מאכל, הייתי: צ'יפס

המנה הראשונה שהכנתי בעצמי: בורקס בשר

המנה שאני הכי אוהב: קובה של יום שישי (רק של יום שישי!)

מאכל שנוא:  כל מה שהוא לא כשר, בתור ירושלמי המאכלים האלה קצת מפחידים אותי

אני רוצה לבשל כמו: עמית שבו

כשאהיה גדול אני רוצה להיות: בעל מסעדה מצליחה או שחקן בתיאטרון

טיפ לבשלן המתחיל: לא לבשל אם אתה לא באמת אוהב את המקצוע הזה. אין סיכוי שהמנה תצא טוב אם זה לא בא מהלב. זה אחד המקצועות שבאמת צריך לאהוב כדי להצליח בהם

עוד תחביבים: להיפגש עם חברים, לשחק כדורגל, סנוקר, טניס

נסו בעצמכם את המנות של עמית:

מפרום, קאדה, ניוקי ברוטב עגבניות ופלפלים