עודד עובדיה מגיע למטבח
הוא מאמין שצריך לתת כבוד גם לחומרי הגלם הפשוטים, הוא רוצה להיות שף אבל גם נמשך לתחום המדעים ובזמנו הפנוי הוא אוהב להתאמן ב-MMA ולבלות עם חברים. הכירו את מתמודד מאסטר שף ילדים, עודד עובדיה
שם: עודד עובדיה
גיל: 12
מקום מגורים: רעננה
אם הייתי מאכל, הייתי: סטייק
המנה הראשונה שהכנתי בעצמי: ביף בורגיניון (בשר מבושל ביין אדום וירקות שורש)
המנה שאני הכי אוהב: סטייק שייטל מדיום רייר עם קצת מלח גס, שמן זית ופלפל שחור גרוס.
מאכל שנוא: עוף מכובס לא מתובל
אני רוצה לבשל כמו: ז'ואל רובישון
כשאהיה גדול אני רוצה להיות: מישהו שעוסק בתחום המדעים הריאליים או שף
טיפ לבשלן המתחיל: לא לזלזל בחומרי הגלם הפשוטים כי הם הבסיס לכל עולם הבישול, צריך להתייחס אליהם בדיוק כמו שמתייחסים לכמהין או לפואה גרה
עוד תחביבים: mma - אומנויות לחימה משולבות, לשמוע מוסיקה, לראות סרטים ולהיפגש עם חברים