המנה של ניל: ריזוטו פטריות
ניל ניסה להתאים מנה לתפריט של המסעדה הרברט סמואל של השף יונתן רושפלד. רושפלד היה מרוצה ואף הודה שבתחילת הדרך ריזוטו פטריות היה חלק מהתפריט. ניל התנסה בשימוש בסוגי פטריות רבים והצליח לשמור על הטעמים שלהן, ואתם מוזמנים לנסות בעצמכם.
>>למתכון המלא של ריזוטו פטריות
המנה של דניאל: פילה בקר עם פטריות ותפוחי אדמה
דניאל החליט לנסות להתאים מנה למסעדת "דיקסי" המפורסמת של חיים כהן, והכין פילה בקר בשילוב של טעמים אסייתיים. רושפלד ציין לטובה את שילוב הטעמים המתאים למטבח האמריקאי, שהוא מטבח של מהגרים, וחיים כהן בעצמו כל כך התלהב מהתוצאה עד שאמר לדניאל שישמח להכניס את המנה לתפריט, ואת דניאל - לגמר.
>> למתכון המלא של פילה בקר עם פטריות
המנה של סתיו כהן: פאי פקאן עם קצפת
סתיו ניסתה להתאים מנה לתפריט של "אורנה ואלה" האהובה והוותיקה. מתוך מחשבה על מנה שצריכה להתאים גם לבית קפה הגיעה סתיו, אחרי התלבטויות רבות, להחלטה להגיש פאי פקאן, שגרף אין סוף מחמאות מהשופטים והעלה אותה לגמר. אתם מוזמנים לנסות.
המנה של עודד עובדיה: דג ביין אדום
עודד לקח על עצמו את המשימה המאתגרת להתאים מנה למסעדת הסלון של השף אייל שני, והלך עם ההחלטה עד הסוף: באומץ רב, ולמרות שמדובר בחצי גמר גורלי, החליט עודד להכין מנה לא פשוטה של דג ברוטב יין אדם. למרות שהתוצאה לא היתה מושלמת, הכריז אייל שני שהקונספט יותר ממתאים למסעדה שלו, ושיבח את עודד על הראש הפתוח והבחירה הנכונה. אתם מוזמנים לנסות מתכון לפילה מוסר ים ברוטב מתקתק של יין ובצלי שאלוט