השבוע התמודדה נבחרת מאסטר שף עם משימות שחזור המנות, כששמונה מתמודדים שחזרו מנה של השף ירון שלו ואילו השמונה האחרים שחזרו מנה של הקונדיטורית קרין גורן.
המנה של ירון שלו: בר ים בנוסח נורמנדי
ירון שלו התחיל את דרכו במטבח כבר בגיל 12, והוא השף והבעלים של המסעדה המצליחה "טוטו". למאסטר שף ילדים הוא הגיע עם מנה של פילה דג עם חמישה סוגי פטריות, עשבי תיבול ורוטב ורמוט
>> רוצים לששחזר בעצמכם? המתכון המלא של ירון שלו
המנה של קרין גורן: מאפין קרמבו
קרין גורן היא קונדיטורית אהובה ומקורית, עם שפע של מתכונים מתוקים-מתוקים. למאסטר שף ילדים היא הגיעה עם מנה של מאפין קרמבו.
>> למתכון המלא של מאפין קרמבו של קרין גורן
המתמודדים התבקשו ללוות את המנה של ירון בתוספת משלהם. אתם מוזמני לנסות את כל התוספות מהתכנית:
ברוקולי בעשבי תיבול של דניאל תירוש
מתכון למנת ברוקולי עם תימין, מרווה, רוזמרין ואורגנו. תוספת טעימה ומנצחת
הפירה של ניל שטראובר
מתכון למחית תפוחי אדמה עם שמנת ואגוז מוסקט. תוספת קלאסית לכל ארוחה
ברוקולי ברוטב שום וג'ינג'ר חריף של ע'די חלבי
מתכון לברוקולי פיקנטי שיוסיף פלפל לכל מנה עיקרית. תוספת בריאה ומהירה להכנה
אספרגוס לימוני של רוי ורסנו
מתכון למנה ירוקה נפלאה ופשוטה להכנה. מתאים כתוספת לכל סוגי המנות
הברוקולי המוקפץ של איתי כהן
מתכון למנת ברוקולי בריאה וטעימה שתוסיף צבע לשולחן. פחות מ-20 דקות עבודה
הקיצ'רי של אביה דוזלי
תבשיל עיראקי מסורתי עם אורז ועדשים אדומות. תוספת נהדרת לכל מנה
קרם תפוחי אדמה של דנה קוזניצקי
מתכון לגרסה מעודנת יותר של הפירה המוכר. רך ונמס בפה
למנה של קרין גורן המתמודדים לא הכינו תוספת, אבל כל אחד מהם קישט את הצלחת בדרך מקורית, צבעונית וטעימה במיוחד. התוצאות לפניכם:
>> קרין וירון סיפרו לנו על ההשתתפות בתכנית