המנה של סתיו כהן: מאפה כבדי עוף, עלי מנגולד וסלרי
קבלו את המתכון שהביא לסתיו את כרטיס הכניסה לחצי הגמר. חגיגה אפויה של כבדי עוף. מגישים לצד סלט עגבניות פיקנטי, ועפים לשמיים
>> למתכון המלא של מאפה כבדי עוף
המנה של ניל שטראובר: סלמון אפוי במרינדת נענע, שום וסילאן
מתכון מנצח ופשוט לדג סלמון בשילובי טעמים מעודנים של שום, לימון ונענע
>> למתכון המלא של סלמון אפוי במרינדת נענע
המנה של דנה קוזינצקי: קציצות בשר ממולאות בכרובית ברוטב אדום לצד לחמניות
מנת בשר מפתיעה ומזינה בה פרחי כרובית נעטפים בבשר טחון ומתבשלים ברוטב מופלא
>> למתכון המלא של קציצות בשר עם כרובית
המנה של עמית שבו: קאדה- כיסוני בצק במילוי גבינה לצד פסטו
כיסונים פריכים במילוי מעודן של גבינות ורוטב פסטו בצד
המנה של סיון קליקה: תבשיל אורז וכבש במעטפת בצק עלים
שילוב מפתיע של מרקמים וטעמים ברול אפוי של בצק עלים במילוי אורז וכבש
>> למתכון המלא של תבשיל אורז ובשר בבצק עלים
המנה של עודד עובדיה: כריך דגים – פילה לוקוס ממולא פסטו פטרוזיליה לצד סלט טבולה
פילה לוקוס במילוי פסטו ייחודי המוגש לצד סלט טבולה
המנה של ע'די חלבי: עלי גפן ממולאים באורז ועוף
מתכון לממולאים ביתיים בתוספת עגבניות שרי ויוגורט עיזים. מנה קלה להכנה ונפלאה לאירוח
המנה של איתי כהן: מלאי- פשטידת קמח תירס מתוקה עם גבינות
מתכון חדש ונפלא למלאי הרומני המסורתי. מאפה קמח תירס מתקתק המחביא בתוכו שלל גבינות