"זה מאד מפחיד, פעם ראשונה שמעבירים ביקורת על האוכל שלי",  אומר עמית, מתמודד במאסטר שף ילדים, רגע לפני שהוא מגיש לשופטים את המפרום שלו, אותו הכין בשעה אחת בלבד. הוא בסך הכל ילד- אבל כבר יודע מה הכיוון שלו, והוא רוצה להחזיר את השופטים לילדות הפרטית שלהם. "אני אוהב את האוכל הפשוט, האוכל החם של אמא. אני רוצה שכשהם יאכלו - שיהיה להם מול הפנים את אמא שלהם מבשלת להם כשהם היו קטנים", הוא אומר.

חיים כהן: "ידעתי שהרוטב יצליח לך"

רגע אחרי שהיא טועמת את הביס הראשון מיכל אנסקי מכריזה: "המפרום שלך פצצה", ומפרטת: "החציל חלומי, יש לו טעם עסיסי, כמעט של מדורה. אני מרגישה את הידיים של אמא שלך – זה לא בישול ביתי רגיל, יש פה ניחוחות של רחוק מכאן". כשהשף חיים כהן טועם את המפרום, הקסם קורה והוא חוזר למטבח של אמא שלו, ממש כמו שעמית רצה: "אמא שלי הייתה אומרת על החציל הזה שהוא רך כמו  מוח, זיכרונות ילדות הצלחת להביא לי" אומר חיים ומוסיף: "ידעתי שהרוטב עגבניות יצליח לך כי ראיתי אותו בהתחלה שלו. אתה עובד כמו טבח".

בקרוב הילדים מגיעים לכבוש את המטבחים של מאסטר שף, וכמו שזה נראה בינתיים – הם עושים את זה כמו גדולים.

מאסטר שף ילדים. בקרוב

>> ואיך המאסטר שפים הגדולים בישלו כשהם היו ילדים?