חיים כהן תמיד אומר שאצלו הבישול בא מהבית, כמו ילדי מאסטר שף - גם הוא מבלה במטבח כבר מגיל צעיר, אבל הוא לא מזהה את עצמו בילדים האלה. "הם יודעים הרבה יותר ממני. כשאני נכנסתי למטבח של אמא שלי זה לא היה עניין חברתי, לא בישלתי עם אמא שלי, אכלתי את האוכל שלה", הוא נזכר ומסביר: "אצל הילדים בתכנית את יכולה לראות שחלק מבשלים אוכל של אמא, חלק ממסעדות, חלק מטלוויזיה ואינטרנט".
"להיות טבח נהיה משהו לגיטימי"
לטלוויזיה, כך הוא טוען, יש חלק גדול בתאוצה ההולכת וגוברת של כל העיסוק בבישול בכלל ובקרב ילדים בפרט. אבל אחרי הכל, הסוד הוא עדיין במקצוע עצמו. "איזה מתנה גדולה זאת, להאכיל אנשים, ולהיות שותף ברגעים שלהם", אומר חיים וטוען ש"יש לגיטימציה להנות מאוכל, הילדים פשוט נסחפים לתוך זה".
כשופט בתכנית חיים מודה שזה החלק הקשה יותר, אבל לאו דווקא בגלל שמדובר בילדים. לא פשוט להגיד למישהו שחושב שהוא הביא מנה מצוינת שזה לא כך, הוא מסביר ומסכם בחיוך ש"להיות שופט זה גיהנום".
>> ומה ילדי מאסטר שף חושבים על השופטים?
מאסטר שף ילדים. ראשון ושלישי ב-21:00