פחות משנה אחרי שהוכתר למאסטר שף של ישראל בעונה השנייה של התכנית המצליחה, עושה אבי לוי את הצעד הבא והמשמעותי בקריירה ופותח מסעדה משלו. למסעדה החדשה הוא קרא "המוציא", ולכתבינו סער פלס הוא הסביר: "ביום שישי, כשחוזרים מבית הכנסת, המילה שהייתי מת לשמוע זה 'המוציא', כי זה סימן שאתה יכול להתחיל לאכול". הבישול במסעדה יתחלק בין הגז, הפלנצ'ה והפתיליות, וכל יום תהיה מנה אורחת של של אמא של אבי. "כל יום מנה אחת, מה שהיא רוצה" , אומר אבי ומסביר: "הקו שלי הוא בישול ביתי, אני רוצה שאנשים יאכלו ויגידו - זה אוכל טעים של בית".
הקינוחים והטבחית - ממאסטר שף
ממאסטר שף הוא הביא איתו גם את אחת העובדות במסעדה, חני פירו, אף היא מתמודדת בעונה השנייה של התכנית. השניים שמרו על קשר וחני מכריזה: "אני רוצה לתת את הכישרון, הכח והעבודה לבן אדם שאני אוהבת ומעריכה". עוד תזכורת למאסטר שף מגיעה בגזרת הקינוחים, לשם הכניס אבי את המנות שלו מחצי הגמר והגמר - עוגיות היויו ומנת הסיגרים. "היתה דרישה" , הוא אומר בחיוך, ועל הציפיות הגבוהות שיש ממאסטר שף שפותח מסעדה הוא אומר בשלווה: "אני צריך לעשות את מה שאני יודע, ואני מאמין שאני יודע לבשל. זה מהלב והנשמה".