אחרי שבמשך כל העונה הוא הפליא את צוות השופטים עם מנות ברמה גבוהה ביותר, התעסק עם בשר ממש כמו שף מקצועי והצליח להתמודד אפילו עם משימות שגזרו עליו לבשל עם חומרי גלם אחרים, אמש זכה דניאל תירוש, בן ה-10.5 בתואר המאסטר שף ילדים הראשון של ישראל.

דניאל הוא צעיר המתמודדים בנבחרת, והתחרה בגמר עם ארבע מתמודדות חזקות לא פחות: דנה שרון, שהגיעה למקום השני בהפרש של נקודה אחת בלבד, וסתיו כהן וע'די חלבי שזכו אף הן למחמאות רבות וסיימו במקומות השלישי והרביעי.

אחרי הזכייה אמר לנו דניאל:

"הייתי במתח ממש עד הרגע האחרון, וגם כששמעתי את השם שלי לקח לי שנייה להבין". על התכנית כולה ועל חבריו לנבחרת הוא אמר: "אני אשמח להמשיך ולפגוש אותם. החלק הכי קשה בתחרות זה הפרידה מהחברים".

איך החלטת להכין דווקא את המנה שהכנת היום?

"האמת היא שההום פרייז היו הברקה של רגע. זאת מנה שאחותי מאד אוהבת ותמיד מזמינה במסעדה שאנחנו נוהגים ללכת אליה. בפעם האחרונה שהיינו שם לא היתה המנה הזאת, והיא מאד התאכזבה. ברגע שאמרו מה המשימה זה הדליק אצלי את הדבר הזה".

איזה מנה הכי אהבת מכל העונה?
"המנה של היום, של הגמר. זה הדברים שאני אוהב לאכול ולהכין, וזאת המשימה הכי כיפית ומתאתגרת"

ועל איזה מנה אתה הכי גאה?
"אני שמח על כל הבחירות שלי, אבל הכי גאה על המנה של הטופו. כשקיבלתי את החומר הזה בהגרלה חששתי שזה הולך להיות חתיכת פישול"

ואיך אתה מסכם את החוויה?
"זה כמו קסם. תמיד אומרים שכשנהנים הזמן עובר מהר, אבל אצלי זה דווקא היה ההפך. הזמן עבר לאט, ונהניתי מכל רגע"

>> בואו לנסות את כל מתכוני הגמר של מאסטר שף ילדים

פספסתם? גמר מאסטר שף ילדים לצפייה ישירה