רגע אחרי שמאסטר שף ילדי הסתיימה המתמודדת סיון קליקה משתפת אותנו בחוויה שעברה עליה בבלוג אישי, בו היא מספרת איך היא התחילה לבשל, מה המקום שהמטבח תופס בחיים שלה ומה היא קיבלה מהתכנית. 

"התחלתי לבשל בגיל שמונה וחצי או תשע", נזכרת סיון בתחילת הדרך ומספרת איך התפתחה מעוזרת לאמא לשפית קטנה שמבשלת באופן עצמאי. למרות ההצלחות במטבח, סיון משאירה בינתיים את הבישול בגדר תחביב, והמבשלת העיקרית בבית היא עדיין אמא. "זה לא משהו שאני עושה כי אני חייבת" , היא מסבירה, "וככה הכי כיף לי". גם בעתיד סיון לא בטוחה שתהפוך את הבישול למקצוע, אבל אם בכל זאת תהיה לה מסעדה היא מתכננת ללכת לכיוון של פיוז'ן "שכל אחד במשפחה ימצא משהו שהוא אוהב".

"מאסטר תרמה לי המון", מסכמת סיון את ההשתתפות בתכנית. "גם מבחינת הבישול, וגם מבחינה אישית, התבגרתי. זה תרם לי בדברים שאני לא יכולה להסביר במילים. פרחתי שם וזה עשה לי רק טוב".

>> רוצים לנסות את המתכונים של סיון ושל יתר הילדים? כל מתכוני התכנית