ע'די חלבי ודנה שרון התמודדו אמש עם משימת התאמת המנה לתפריט ממסעדה בינלאומית ועלו לגמר, כשהן גוברות על איתי כהן שהפתיע את השופטים עם קינוח מרשים וקרם מסקרפונה מפנק ועל רוי ורסנו שהצליח להכניס את איטליה לצלחת ולהגיש מנה איטלקית כפרית ומפנקת. ע'די ודנה מצטרפות אל דניאל תירוש וסתיו כהן שכבר עלו לגמר בדרך לתואר המאסטר שף ילדים הראשון של ישראל. קבלו את ארבעת הפיינליסטים:

ע'די חלבי

ע'די הרשימה את השופטים לאורך כל הדרך עם מנות מרעננות ומקצועיות, ברמה גבוהה ועם תבלון מקורי ועדין. אחרי מנה מוצלחת של עלי גפן עם אורז ועוף הכינה ע'די ניוקי בשמנת מתוקה ופטריות, מנה שהכניסה אותה לחצי הגמר. גם כשהכרטיס בידה המשיכה ע'די להרשים את השופטים עם דג ממולא במשימת הטעמים ועם שחזור מוצלח למנה של ירון שלו, וזאת למרות שכבת העדה הדרוזית היא כלל לא אכלה את המנה המכילה אלכוהול.

סתיו כהן

סתיו, רקדנית ההיפ הופ מחולון, ידועה בחיבתה לאפייה ומתוקים אבל דווקא מנה של מאפה כבד, מנגולד וסלרי הכניסה אותה לחצי הגמר. גם מנת הרביולי שלה זכתה לביקורות מצוינות, וכשנפגשה עם הקונדיטורית קרין גורן, שבעקבותיה התחילה לאפות, הצליחה סתיו לשחזר בהצלחה את מנת המאפין קרמבו. חיבתה למאפים הוכיחה את עצמה בחצי הגמר, כשפאי הפקאן שלה הכניס אותה לרשימת הפיינליסטים.

דניאל תירוש

צעיר המתמודדים, מכין בשר בצורה מקצועית כמעט מאז שהוא זוכר את עצמו. בתכנית הוא הכין מנות מרשימות וזכורות של סטייק סינטה ברוטב יין, פילה בקר עם קורנישונים, וכמובן המנה הצמחונית של הטופו והאגוזים, אותם הגריל במשימת חומרי הגלם. דווקא שחזור מנת הדג של השף ירון שלו הכניסה את דניאל חצי הגמר, בו הכין מנה של פילה בקר צלוי עם פטריות מוקפצות, שהכניסה אותו לגמר הגדול.

דנה שרון

_OBJ

דנה מקיבוץ זיקים הצליחה לשמור על הרמה הגבוהה מהתכנית הראשונה, ואחרי שהרשימה את השופטים עם רביולי שוקולד כבר בשלב האודישנים, הצליחה לקבל את כרטיס הכניסה הראשון לחצי הגמר עם מנה של קובה דלעת. בהמשך גם הסלמון על רוטב הפלפלים שלה קצר מחמאות, ואת הקישוט שהכינה למאפין במשימת שחזור המנות הקונדיטורית קרין גורן כבר אימצה בעצמה. גם את חצי הגמר דנה שלחה בקלילות עם מנה של רצועות סינטה מוקפצות בקארי.

>> רוצים להיזכר בדרכם עד הגמר הגדול? כל הפרקים לצפייה ישירה

>> רוצים לנסות בעצמכם? כל מתכוני התכנית