בניגוד לפסח ולראש השנה, ט"ו בשבט מעולם לא זכה למעמד קולינרי ראוי (בקושי חג הוא נחשב). כן, יש את הפירות היבשים והפיצוחים, וזה נחמד וטעים, באמת יופי של נשנוש - אבל חוץ מזה? גורנישט.
אז זהו, שהגיע הזמן להחליף כיוון. מאפיית לחמים החליטה לשנות את פני הט"ו בשבט שלנו ושלכם, והיא עושה את זה בהצלחה רבה - בעזרת שישה מתכוני איכות מיוחדים לחג. מוכנים?
>> למתכון: לחם שיבולת שועל וחמוציות
>> למתכון: לחם תאנים, תמרים ואגוזים
>> למתכון: בר גרנולה ופירות יבשים