עוגת ביסקוויטים אוראו בכוסות
שאלה: מה יותר כיף לילדים בהכנה של קינוח - לדפוק מערוך בביסקוויטים עד שיהפכו לפירורים או להקציף שמנת מתוקה לכדי קצפת טעימה? אין צורך להחליט - כאן הם יעשו את שתי הפעולות. אתם רק תיהנו מהתוצאה
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
ל-10 כוסות:
אוראו (כ-20 עוגיות)
חצי כוס חלב
לקרם:
250 מ"ל שמנת להקצפה
כוס חלב
חצי כוס סוכר
40 גרם (חצי חפיסה) פודינג וניל
250 גרם גבינה לבנה 9%
אופן ההכנה:
1 כותשים שליש מכמות הביסקוויטים לפירורים (מכניסים לשקית ומכים עם מערוך).
2 מפזרים חצי מכמות הפירורים בתחתית כוסות הגשה.
3 מכינים את הקרם: מקציפים ביחד שמנת, חלב, סוכר ופודינג עד לקבלת לקרם יציב. מוסיפים פנימה את הגבינה ומערבבים.
4 שופכים לתוך הכוסות עם הפירורים מתערובת הקרם, עד למחצית הגובה.
5 מפרידים את העוגיות לחצאים. טובלים בחלב את החצי עם המילוי ומניחים מעל הקרם. מכסים בקרם עד לגובה הכוס.
6 מפזרים מלמעלה את שאר הפירורים ומקשטים במחצית העוגייה שנותרה מלמעלה (אפשר גם בעוגייה שלמה אם רוצים).
בקרו בבלוג של שרית - Misspetel
*טיפ: אם רוצים עוגת ביסקוויטים: מרפדים את תחתית התבנית בעוגיות שלמות טבולות בחלב, מעל שופכים את הקרם, ומלמעלה מפזרים פירורים.